Başlangıç / Haberler / Marmara Bölgesi Vakıfları Federasyonu Kuruldu.

Marmara Bölgesi Vakıfları Federasyonu Kuruldu.

Marmara bölgesi vakıfları olarak tek başımıza yapamayacağımız faaliyetleri Federasyon aracılığıyla yapabilmek  ve ortak amaç ve gayelerimizi birlikte daha sistemli ve daha kurumsal bir yapıyla gerçekleştirmek  maksadıyla  11,02,2014 tarihinde 7 kurucu vakfın ( İstanbul dan Hamidiye Vakfı,  Suffa Vakfı, Ruba Vakfı, Balıkesir den  Karesi Vakfı,  Bursa dan Emir Sultan Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı , Adapazarın dan Sakarya Kültür ve Eğitim Vakfı, İzmit ten Kocaeli Kültür ve Eğitim Vakfı)  gayretleriyle kurmuş olduk.

Federasyon Genel Kurul seçimleri sonucu;

Ruba Vakfı Müdürü Zülküf Yıldırım Federasyon başkanlığına Kocaeli Kültür ve Eğitim Vakfı başkanı H.Metin Ertunç Başkan yardımcılığına  seçilmiş olup  yönetim kurulunda vazife taksimatı yapılmıştır.

Yeni kurulan Marmara Bölgesi Vakıfları Federasyonumuzun hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyor dualarınızı bekliyoruz.

0 Yorumlar

İlk yorumu siz yazabilirsiniz.

Yorum yaz