• TÜRKİYE KAMUOYUNA

Milli iradeye ayar vermek isteyen 103 emekli amiralin bir gece yarısıyayınlamış oldukları ve darbe imasında bulunulan menhus bildirinin milletimizinbirliğine ve vatanımızın selametine yapılmış menfur bir saldırı olduğu aşikardır.Millet iradesine kelepçe vurmaya çalışan bu gibi antidemokratikgirişimlerden, […]

RUBA Vakfından Kırklareli Rektörümüze Ziyaret

Rumeli, Anadolu ve Balkanlar İlim ve Eğitim Vakfı (RUBA) Başkanı Mehmet ŞAYLAN ve vakıf üyeleri, Kırklareli Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

• SAMSUNG

HER DÜKKANA BİR KİTAPLIK

Üstadımız Bediüzzaman Hazretleri Mesnevi Nuriyede “İlim ile cehil arasındaki hicab ne kadar latîf ve ne kadar kalındır.” buyuruyor, bu zamanda iman ilimlerini öğrenebilecegimiz bir eser olan Risale-i Nur kulliyatıdır. Yine aynı eserde Üstadımız “Her şey Cenab-ı Hakk’ı tesbih ettiği gibi lisanıyla, ihtiyacıyla, istidadıyla dahi Allah’a dua eder.” buyuruyor. Kainatta her şeyin kendi lisanıyla Allah’ı zikrettiğini biz Risale-i Nur külliyatından öğreniyoruz.

Böylesine faydalı bir eseri müşterilerine hediye eden Kırklareli’nde dönercilik yapan Emin abinin dükkanındayız. Dükkanına güzel bir kitaplık kapan Emin abi, gelen müşterilerine Risale-i Nur hediye ediyor. Emin abi ile Nurnet editörümüzün yaptığı röportaj:

Diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş’ın yanındayız

Sayın ve Çok Değerli Diyanet İşleri Başkanımız,
    Bu mübarek Ramazan ayında emr-i ilahiyeyi hafife alan ve Ramazan ayına saygı göstermeyen azgın ve sapık gruplara karşı, hakikat-ı Kuraniyeyi müdafaa etmek ve genç nesillerin iffet ve ismetini, namus ve şerefini muhafaza etmek her müminin ciddi bir görev ve sorumluluğudur.

Vakıf Olarak Referandum Kararımız Duyurulur.

Evet, mizan bellidir. Terazinin iki gözü vardır, bir üçüncüsü yoktur. Evet bizler bu işin ciddiyetini müdrikiz. Bu görev ve sorumluluğun şuuru içindeyiz. Bu mananın tahakkuku için fert fert elimizden gelen bütün gayreti sergileyecek, “EVET” diyecek, devletin yanında olacak, milli ve manevi seferberliğimizi efkar-ı ammeye göstereceğiz.

SON HADİSELERE BAKIŞ AÇIMIZ

Alla c.c bu vatanı muhafaza ediyor. Kaderi ilahi adaletiyle tecelli ediyor.

Bölgeler